• oppsalarena
  • Fotball
  • Orientering
  • Oppsal Arena

Fire håndballbaner, tre kunstgressbaner og friidrettsstadion. Byens flotteste idrettsanlegg?
  • Oppsal Håndball

Elite og bredde i skjønn forening. 600 aktive medlemmer – damelag i Postenligaen. Norges beste ungdomsavdeling?
  • Oppsal Ski

Hopp forsvant med Espen Bredesen og Bjartbakken. Men fremdeles fyker ivrige langrennsløpere innover i Østmarka hver uke.
  • Oppsal Basket

Yrende liv i hall 4. Basketen rekrutterer som aldri før!
  • Oppsal Fotball

Klubben for alle med fotball i sitt hjerte!
  • Oppsal Orientering

Historisk klubb med Østmarka som nærmeste nabo.
Velkommen til Oppsal Idrettsforening

Oppsal Idrettsforening er den største klubben i vårt distrikt med om lag 2600 medlemmer. OIF ble omgjort til et allianselag i 2005 og består av Oppsal Basket, Oppsal Fotball, Oppsal Håndball, Oppsal Ski, Oppsal Orientering, Oppsal Ski, Oppsal Hockey og Oppsal Cricket.

Bortsett fra allidrett, foregår all sportslig aktivitet i klubbene. Hver klubb er en selvstendig enhet med eget styre, egen økonomi og eget medlemsregister. Alle medlemmer er automatisk medlem av Oppsal Idrettsforening.

Ønsker du mer informasjon om hva klubbene driver med, bør du besøke de enkelte hjemmesidene.