• oppsalarena
  • Fotball
  • Orientering
  • Oppsal Arena

Fire håndballbaner, tre kunstgressbaner og friidrettsstadion. Byens flotteste idrettsanlegg?
  • Oppsal Håndball

Elite og bredde i skjønn forening. 600 aktive medlemmer – damelag i Postenligaen. Norges beste ungdomsavdeling?
  • Oppsal Ski

Hopp forsvant med Espen Bredesen og Bjartbakken. Men fremdeles fyker ivrige langrennsløpere innover i Østmarka hver uke.
  • Oppsal Basket

Yrende liv i hall 4. Basketen rekrutterer som aldri før!
  • Oppsal Fotball

Klubben for alle med fotball i sitt hjerte!
  • Oppsal Orientering

Historisk klubb med Østmarka som nærmeste nabo.
Takker av etter 30 år

Anne-Grete og Henry Johansen takkes for 30 års innsats for allidretten på Oppsal.

Vår nye ansvarlige for allidretten Lars Aamodt hyllet innsatsen til Anne-Grete og Henry i sin avskjedstale på allidretten. I skiftende lokaler, men alltid med glede og innsats for de minste i Oppsal IF. En enkel gave fra Allidretten ble overrakt. Og Anne-Grete kvitterte med boka om Oppsal IFs historie. Et fullt kull unger og foreldre avsluttet med et rungende: «Tusen takk Anne-Grete og Henry!»

Tekst og foto: Ingolf Sundfør