• oppsalarena
  • Fotball
  • Orientering
  • Oppsal Arena

Fire håndballbaner, tre kunstgressbaner og friidrettsstadion. Byens flotteste idrettsanlegg?
  • Oppsal Håndball

Elite og bredde i skjønn forening. 600 aktive medlemmer – damelag i Postenligaen. Norges beste ungdomsavdeling?
  • Oppsal Ski

Hopp forsvant med Espen Bredesen og Bjartbakken. Men fremdeles fyker ivrige langrennsløpere innover i Østmarka hver uke.
  • Oppsal Basket

Yrende liv i hall 4. Basketen rekrutterer som aldri før!
  • Oppsal Fotball

Klubben for alle med fotball i sitt hjerte!
  • Oppsal Orientering

Historisk klubb med Østmarka som nærmeste nabo.
Årsmøte 8. mars

Oppsal Idrettsforening avholder årsmøte 8.3.2018 kl. 18.30 i Oppsal Arena, møterom 4.

Alle idrettslagets medlemmer har adgang til årsmøtet.

Forslag som skal behandles på årsmøtet må være sendt til styret senest 2 uker før årsmøtet.

Fullstendig sakliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag vil ligge klart senest en uke før årsmøtet.