Oppsal Arena

Oppsal Arena

Oppsal Arena ble åpnet i 2005 og tilfredsstiller både nasjonale og internasjonale krav.  Hallen er tilpasset de fleste innendørsidretter, samt for større kulturelle og kommersielle arrangementer.

For å nevne noen fasiliteter har Oppsal Arena 4 håndballbaner, internett i alle felles- og møterom, storskjerm, selskapslokaler, storkjøkken, kiosk, flere møterom og kontorer, 4 VIP-rom med alle tekniske fasiliteter, kampsportsal, styrkesal, dans- og aerobic sal, helsesenter, tv- og mediasenter mm. Oppsal Arena er tilpasset for rullestolbrukere.

I tillegg et flott uteareal med tre kunstgressbaner og friidrettsstadion. Flomlys på alle baner. I tillegg brukes nærområdet/Østmarka for orientering, rekrasjon mm.

Nasjonale og internasjonale arrangement finner jevnlig sted i hallen. Det være seg større friidrettsstevner/mesterskap eller landskamper i håndball og andre idretter.

Håndball og basket er de to største idrettene som trener og konkurrerer i Oppsal Arena, men også en rekke andre idretter holder til her. Dette er blant annet fotball, innebandy, volleyball, badminton, kampsport, dans og aerobic o.s.v. Med sine fire håndballbaner er hallen perfekt til større turneringer.

På dagtid brukes hallen som skoleanlegg, der den allsidige idrettsutopplæringen ved barneskolene i distriktet inngår som en viktig del.

Idrettsgulvet

i Oppsal Arena er på 5 000 kvadratmeter og belagt med Pulastic SP, et kunststoffdekke som egner seg meget godt for ballidrettene.

Hallarealet

kan deles inn i mindre enheter som gir 3 håndballbaner. I tillegg finnes det en 4. håndballbane i den gamle Trasophallen med samme idrettsgulv som i idrettshallen, og et styrketreningsrom i direkte tilknytning til idrettshallen.

Idrettsteknisk

utstyr for de fleste innendørsidretter, samt lyd- og lysanlegg av høy standard, gir gode forhold såvel for utøvere som for utøvere, arrangører, funksjonærer og TV. 

Media

har meget gode arbeidsforhold i Oppsal Arena, med bl.a. praktiske og fleksible løsninger for både TV, radio og presse. TV2 har utført mange idrettsdekninger med meget gode resultater og med maksimale gode arbeidsforhold.

Publikumskapasiteten 

varier avhengig av hvilke idretter eller arrangement som utøves, men det er sitteplass (på tribuner) til ca 2 000 tilskuere. Anlegget er godkjent for totalt 5 000 personer.

Messer

utstillinger, store bespisninger, konserter, festivaler og dansegallaer finner også sin naturlige plass i hallen.

God tilgjengelighet

og fleksible løsninger skaper trivelig atmosfære både for arrangører og publikum.

Håndball

hallen har fire håndballbaner for turneringer og trening, og en sentralbane for kamper med stort publikum. Alle banene har elektroniske tidsur/scoringstavler og annet nødvendig sekretariatsutstyr for sø vel landskamper som turneringer og seriespill.

Andre idretter

hallen har faste installasjoner og baneoppmerking for flere ballidretter som for eksempel volleyball, innebandy, badminton, tennis og basket. Også nødvendig utstyr for bordtennis.
Hallgulvet har installasjoner for montering av turnapperater

Oppsal Idrettsforening Vetlandsveien 49, 0671 Oslo | For veibeskrivelse til Oppsal Arena Klikk her for kart