Klubber i Oppsal Idrettsforening

Oppsal Idrettsforening er den største klubben i vårt distrikt med om lag 2600 medlemmer. OIF ble omgjort til et allianselag i 2005 og består av Oppsal Basket, Oppsal Fotball, Oppsal Håndball, Oppsal Ski og ikke minst Oppsal Orientering.


 • Fotball

  Med nærmere 1250 medlemmer er Oppsal Fotball ikke bare den største klubben i Oppsal Idrettsforening, men også en av de største i Oslo Fotballkrets. De senere årene har Oppsal Fotball markert seg ettertrykkelig som en av de beste innenfor ungdomsfotball med interkretslag fra G16 til junior. Vi kan tilby topp treningsforhold på kunstgress, med to 11er-baner samt en 7er og en 5er. A-laget spiller i 3. divisjon. Klikk knappen under for å komme til klubbens egne hjemmesider.

 • Håndball

  Oppsal Håndball er tilbake på toppnivå, og med flotte treningsforhold i Oppsal Arena har vi nå en av Norges største og beste ungdomsavdelinger. 

  Fra det legendariske 70-tallet hvor herrelaget herjet i Europa, spiller nå damelaget på høyeste nivå i Norge.  Oppsal Håndball har 600 aktive medlemmer, arrangerer cuper og håndballskoler og har driftsansvaret for Oppsal Arena. 

  Klikk knappen under for å komme til klubbens egne hjemmesider.

 • Ishockey

  Oppsal Hockey er en entusiastisk gjeng rutinerte hockeyspillere på seniornivå. Laget spiller og trener i Lørenhallen. Selv om det er lenge siden vi hadde treningsforhold å tilby på Oppsal, har allikevel laget valgt å forbli i klubben.

 • Orientering

  Det har vært drevet orientering i Oppsal Idrettsforening siden 1940 og utøverne har markert seg både nasjonalt og internasjonalt. 

  Ikke bare sportslig men også innenfor arrangement, utvikling av kart og for etableringen av Ola Dilt. I dag har Oppsal Orientering nærmere 200 medlemmer i alle aldre. 

  Klikk knappen under for å komme til klubbens egne hjemmesider.

 • Basket

  I 1972 valgte Oslo Basketballklubb å gå inn i Oppsal IF. I dag består Oppsal Basket av ca 360 medlemmer.  

  Klubben har tilbud både på gutte- og jentesiden og har hatt stor økning de siste årene. Klubben stiller med herre- og damelag på seniornivå. I tillegg arrangeres basketballskole hvert år.  Trening foregår i hall 4 i Oppsal Arena. Dette er den eldste delen av hallen og  her kan Oppsal Basket tilby gode treningsforhold året gjennom.

  Klikk knappen under for å komme til klubbens egne hjemmesider.

 • Ski

  Som nærmeste nabo til Østmarka har ski stått på programmet i Oppsal Idrettsforening siden starten for 100 år siden. 

  Hoppsporten forsvant etter vært som bakkene ble borte, og nå er det langrenn som gjelder. Vi har en aktiv skigruppe med rundt 80 barn og unge som flere ganger i uka legger i vei fra Hellerudtoppen.

  Klikk knappen under for å komme til klubbens egne hjemmesider.

 • Allidrett

  Allidretten er dessverre avlyst på ubestemt tid grunnet koronaen.

  Allidretten ble etablert i 1989 og holder nå til på Trasop Skole. Her tilbys idrettslig lek og moro for barn i alderen 4 – 6 år ca en gang i uka. Dyktige trenere sørger for et variert opplegg både ute og inne. 

   

  Aktiviteten er organisert direkte under Oppsal Idrettsforening og det kreves ikke klubbmedlemsskap for å delta.

  Pris per semester: 350,- (Faktura sendes i etterkant av påmeldeldelse.) Allidretten er dessverre avlyst på ubestemt tid grunnet koronaen.

  For påmelding:

  • Forelder sitt navn:
  • Forelder sitt telefonnummer:
  • Forelder sin e-post:
  • Navn på barn:
  • Fødselsår på barn: