Klubber i Oppsal Idrettsforening

Oppsal Idrettsforening er den største klubben i vårt distrikt med om lag 2600 medlemmer. OIF ble omgjort til et allianselag i 2005 og består av Oppsal Basket, Oppsal Fotball, Oppsal Håndball, Oppsal Ski og ikke minst Oppsal Orientering.


 • Fotball

  Med nærmere 1250 medlemmer er Oppsal Fotball ikke bare den største klubben i Oppsal Idrettsforening, men også en av de største i Oslo Fotballkrets. De senere årene har Oppsal Fotball markert seg ettertrykkelig som en av de beste innenfor ungdomsfotball med interkretslag fra G16 til junior. Vi kan tilby topp treningsforhold på kunstgress, med to 11er-baner samt en 7er og en 5er. A-laget spiller i 3. divisjon. Klikk knappen under for å komme til klubbens egne hjemmesider.

 • Håndball

  Oppsal Håndball er tilbake på toppnivå, og med flotte treningsforhold i Oppsal Arena har vi nå en av Norges største og beste ungdomsavdelinger. 

  Fra det legendariske 70-tallet hvor herrelaget herjet i Europa, spiller nå damelaget på høyeste nivå i Norge.  Oppsal Håndball har 600 aktive medlemmer, arrangerer cuper og håndballskoler og har driftsansvaret for Oppsal Arena. 

  Klikk knappen under for å komme til klubbens egne hjemmesider.

 • Orientering

  Det har vært drevet orientering i Oppsal Idrettsforening siden 1940 og utøverne har markert seg både nasjonalt og internasjonalt. 

  Ikke bare sportslig men også innenfor arrangement, utvikling av kart og for etableringen av Ola Dilt. I dag har Oppsal Orientering nærmere 200 medlemmer i alle aldre. 

  Klikk knappen under for å komme til klubbens egne hjemmesider.

 • Basket

  I 1972 valgte Oslo Basketballklubb å gå inn i Oppsal IF. I dag består Oppsal Basket av ca 500 medlemmer.  

  Klubben har tilbud både på gutte- og jentesiden og har hatt stor økning de siste årene. Klubben stiller med herre- og damelag på seniornivå. I tillegg arrangeres basketballskole hvert år.  Trening foregår i hall 4 i Oppsal Arena. Dette er den eldste delen av hallen og  her kan Oppsal Basket tilby gode treningsforhold året gjennom.

   

  Klikk knappen under for å komme til klubbens egne hjemmesider.

 • Ski

  Som nærmeste nabo til Østmarka har ski stått på programmet i Oppsal Idrettsforening siden starten for 100 år siden. 

  Oppsal Ski er en foreldredrevet breddeklubb for barn og ungdom. Klubben har fokus på skiglede og har som mål å la barn og ungdom få oppleve skiglede og mestring. Oppsal ski trener på Hellerudtoppen og har om lag 80 aktive barn og ungdommer i alder 6 – 18 år. 

  Klikk knappen under for å komme til klubbens egne hjemmesider.

 • Allidrett

  Allidretten 2023 starter opp i uke 3!

  Det er hyggelig å kunne informere om at allidretten for våren 2023 starter opp i januar. Allidretten ble etablert i 1989 og holder til på Trasop Skole. Her tilbys idrettslig lek og moro for barn i alderen 3 – 6 år én gang i uka, hvor engasjerte trenere sørger for et variert opplegg med fokus på at barna skal ha det gøy.

  Litt avhengig av etterspørselen / påmeldinger sikter vi i år på å kunne tilby to partier våren 2023:

  1. Allidrett MINI: For barn født 2019 og 2018-barn som føler dette er riktig gruppe for dem. Allidrett MINI vil bli avholdt i gymsalen på Trasop Skole på mandager fra 17.00 – 18.00

  Olav Undeberget vil være trener for Allidrett MINI

  1. Allidrett STOR: For barn født 2017 og 2018-barn som føler dette er riktig gruppe for dem. Allidrett STOR vil bli avholdt i gymsalen på Trasop Skole på onsdager fra 17.00 – 18.00

  Audun R. Stavne (far til Anna) og Ingvild Haugen (mor til Sivert) vil være trener for Allidrett STOR

  For påmelding, send en e-post til allidrett.oppsal@gmail.com med det følgende:

  1. Bruk tittel «Påmelding allidrett MINI» eller «Påmelding allidrett STOR» i e-posten avhengig av hvilken gruppe du ønsker å melde barnet ditt på. Dette gjør det enklere for oss å holde oversikten over antall påmeldte i hver gruppe.

   

  1. Inkluder informasjon som følger:
  • Navn på barn:
  • Fødselsår på barn:
  • Forelder sitt navn:
  • Forelder sitt telefonnummer:
  • Forelder sin e-post:

  Ved stor etterspørsel vil plasser tildeles etter ‘førstemann til mølla’-prinsippet.

  Pris per semester: 400,- (faktura sendes i etterkant av påmelding). Audun R. Stavne er koordinator. For kontakt, vennligst benytt e-postadressen allidrett.oppsal@gmail.com. Aktiviteten er organisert direkte under Oppsal Idrettsforening og det kreves ikke klubbmedlemskap for å delta.

   

  Samlinger våren 2023: 

  Allidrett MINI:

  Allidrett STOR:

  Sted: Gymsalen, Trasop Skole 17.00 – 18.00

  Sted: Gymsalen, Trasop Skole 17.00 – 18.00

  Mandag 16 januar.

  Mandag 23. januar

  Mandag 30. januar

  Mandag 6. februar

  Mandag 13. februar

  IKKE SAMLING I VINTERFERIEUKA

  Mandag 27. februar

  Mandag 6. mars

  Mandag 13. mars

  Mandag 20. mars

  Mandag 27. mars

  IKKE SAMLING I PÅSKEN

  Mandag 17. april

  Mandag 24. april

  Onsdag 18. januar.

  Onsdag 25. januar

  Onsdag 1. februar

  Onsdag 8. februar

  Onsdag 15. februar

  IKKE SAMLING I VINTERFERIEUKA

  Onsdag 29. februar

  Onsdag 8. mars

  Onsdag 15. mars

  Onsdag 22. mars

  Onsdag 29. mars

  IKKE SAMLING I PÅSKEN

  Onsdag 12. april

  Onsdag 19. april

  Onsdag 26. april